услуги

Имате идея да създадете видео съдържание. Аз съм оператор – човекът зад камерата.

Мога да  заснема кадрите, за да осъществим заедно вашия проект.

Запознайте се с услугите, които предлагам.

  • Пълнометражни игрални филми, късометражни и документални филми, етюди. Може би сте изправени пред предизвикателството да реализирате голям проект, или планирате късометражен филм? Независимо от мащаба и вида на бъдещия ви филм, за вас всеки детайл е от значение. Искате идеята ви да бъде пресъздадена така, както я усещате. Аз притежавам опита и професионализма, за да разбера специфичните ви изисквания, да се впиша в екипа и заедно да осъществим филма по най-добрия възможен начин.
  • Музикални клипове. Вашата музика достига до огромен кръг от хора чрез умело подготвения видео клип. Образите, визуалните ефекти и осветлението усилват въздействието на вашето изкуство.
  • Телевизионни реклами. Представете продукта или услугата, която предлагате пред внушителен брой зрители. Част от тях са ваши потенциални клиенти. Грабнете вниманието им и ги изкушете да купят чрез оригинална телевизионна реклама.
  • Корпоративни и бранд филми, имиджови презентации. Тези видеопродукти са отлична възможност да разкажете за вашия успешен бизнес. Краткият и съдържателен филм представя фирмата ви и отправя послание за комуникация. Вие заявявате присъствието си във вашата сфера и затвърждавате имиджа на марката си.
  • Видеовизитки. Вие сте публична личност или желаете да се популяризирате в своята сфера? Или работите по личен проект и искате да разкажете за него? Видеовизитката е вашето кратко представяне, чрез което подавате ръка на бъдещите си партньори.

как работя

Когато  ме запознаете с идеята си, първоначално обсъждаме заедно как можем да я осъществим. Дискутираме желания от вас и възможен срок на изпълнение, подробности около локациите на бъдещите снимки, бюджета и всички необходими детайли.

Щом уточним и се договорим за всяка фаза на работния процес, започваме работа. Поддържаме връзка постоянно, за да избегнем и най-малките недоразумения.  Комуникацията и всички усилия са фокусирани върху успешния завършек на продукта.  

В случай, че не сте сформирали екип от специалисти, аз мога да ви съдействам, за да подберем най-подходящите професионалисти точно за вашия проект.